Word vrijwilliger

Word vrijwilliger bij de Coronahulp Centrale in Moerwijk.
De Coronahulp Centrale Moerwijk kan alle (gezonde) Coronahulp gebruiken, vele handen maken immers licht werk!

De Moerwijk Coöperatie en de Coronahulp Centrale in Moerwijk draaien op de inzet van talloze enthousiaste en bevlogen vrijwilligers. Zij hangen boven de pannen in de keuken, bezorgen de maaltijden, halen gedoneerde boodschappen en andere spullen op. Sommigen zijn wekelijks op ons kantoor in de weer, anderen draaien bijvoorbeeld als coördinator mee of helpen ons met de organisatie van de Coronahulp Centrale en/of de Moerwijk  Coöperatie zelf.

Laat hieronder je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op!

Alvast bedankt voor je (corona)hulp!

Heb je vragen of juist een aanbieding? Neem dan contact op met:
Neo       :    Bel, sms of Whatsapp 06 34 196 796 of stuur een mail naar neo@moerwijkcooperatie.nl

Vrijwilligerswerk doen in Den Haag

In Den Haag zijn 185.000 vrijwilligers actief. Dankzij hen is Den Haag een stad waarin mensen elkaar kennen, aandacht voor elkaar hebben en zorgen voor hun omgeving.

2021 is het jaar van de Haagse vrijwilliger. In de campagne Mensen maken Den Haag organiseert de gemeente samen met vrijwilligerscentrale PEP verschillende activiteiten. Vrijwilligers worden in het zonnetje gezet. En er worden nieuwe vrijwilligers gezocht. Lees meer over de campagne en de activiteiten op de website Mensen maken Den Haag(externe link).

Vrijwilliger worden

Wil je aan de slag als vrijwilliger? Vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten. Eenmalig of regelmatig, alleen of samen met anderen. Er zijn in Den Haag ruim 3000 vrijwilligersorganisaties. (Waar Heeswijkplein 10 er 1 van is) Er is dus altijd wel iets wat bij je past.
Kijk voor vast of tijdelijk vrijwilligerswerk op de website van Den Haag Doet