Indiase Raita
Raita van Neelam – Doe 300 ml volle yoghurt in een schaaltje – Leng aan met 50 ml water – Voeg een geraspte komkommer toe (kwart van komkommer) – Mengen … Meer lezen
Raita van Neelam – Doe 300 ml volle yoghurt in een schaaltje – Leng aan met 50 ml water – Voeg een geraspte komkommer toe (kwart van komkommer) – Mengen … Meer lezen
Chai van Neelam – Doe 2,5 beker water, 2 groene kardemom en een halve gekneusde gember in een pannetje – Als het water kookt doe je zakjes Engelse thee erin, … Meer lezen
Aloo Paratha van Neelam ingrediënten (±10 stuks) Deeg 500 g volkoren tarwemeel 1 el zout 2 el zonnebloemolie 250 ml water Aardappelvulling 4/5 aardappels, normale grootte 1/2 theelepel zout 1 … Meer lezen
Palak Paneer van Neelam ingrediënten (voor 4/5 personen) Ui – 1 Gember – 6 cm Laurierblad 2/3 Kaneel – 3cm Kruidnagel Komijnzaad – 1eetlepel Zwarte kardemom – 2/3 stuks Groene … Meer lezen
Groene curry van Mayura Ingrediënten Groene curry (1 potje / Koh Thai) Palmsuiker (2 blokjes / Jeeny’s) Lichte sojasaus mushroom (Healthy Boy) Kokosmelk (Pak 500 ml / Aroy-D) Courgette Bloemkool … Meer lezen