De Indiaase keuken van Neelam

De Indiaase keuken van Neelam - Moerwijk Coöperatie

Een kijkje in de keuken van Moerwijk   Rond etenstijd kun je in Moerwijk zo’n beetje de hele wereld op straat ruiken. Wat er op tafel wordt gezet, blijft echter vaak een raadsel. Moerwijk Magazine nam daarom een kijkje in de keuken van thuiskoks die hun recepten graag delen.   Neelam houdt van pittig eten en het schaaltje kruiden dat ze voor haar ‘chapati’s’ nodig heeft, doet het bezoek al watertanden. “Officieel heet het Paratha. Het lijkt …

Lees verderDe Indiaase keuken van Neelam

De Thaise keuken van Mayura

De Thaise keuken van Mayura - Groene curry

Een kijkje in de keuken van Moerwijk   Rond etenstijd kun je in Moerwijk zo’n beetje de hele wereld op straat ruiken. Wat er op tafel wordt gezet, blijft echter vaak een raadsel. Moerwijk Magazine nam daarom een kijkje in de keuken van thuiskoks die hun recepten graag delen.   De Thaise Mayura staat erom bekend ‘verrukkelijk’ te koken en dat mogen best meer mensen weten. “Ik ben bezig met het opzetten van een cateringbedrijf, waarschijnlijk een …

Lees verderDe Thaise keuken van Mayura

Thaise groene curry

Groene curry van Mayura Ingrediënten Groene curry (1 potje / Koh Thai) Palmsuiker (2 blokjes / Jeeny’s) Lichte sojasaus mushroom (Healthy Boy) Kokosmelk (Pak 500 ml / Aroy-D) Courgette Bloemkool of broccoli Wortel Bamboescheuten (1 blikje / Albert Heijn) Thaise basilicum Zout Thaise basilicum toe Zonnebloemolie Pandanrijst Bereiding – Snijd de groente (kan ook een groentemix) – Kook de pandanrijst volgens bereidingswijze – Doe 3 eetlepels zonnebloemolie in de wok – Voeg 3 grote eetlepels currypasta in …

Lees verderThaise groene curry