Partner worden

Een buurthuis als Heeswijkplein 10 (afgekort HWP10) en een bewonersiniatief als de Moerwijk Coöperatie kan natuurlijk niet zonder partners, sponsoren en donateurs.

Partner van ons worden is partner worden van Moerwijk.
De Moerwijk Coöperatie is een Bewonersorganisatie,  Bewonersbedrijf en Bewonersplatform in 1. En Heeswijkplein 10 haar clubhuis.

De Moerwijk Coöperatie is opgezet om gaten van verschillende (geld)stromen die uit de wijk weglekken te dichten: dus uitgaan van de kracht die in Moerwijk zelf zit.

Dit alles met als doel om de werkgelegenheid en economie in de wijk te stimuleren, niet door te subsidiëren, maar door het faciliteren van werk en ondernemerschap, via de Moerwijk Coöperatie.

De Moerwijk Coöperatie levert een maatschappelijk bedrijfskundige en administratieve oplossing voor de zelforganisaties en een ver- en beloningsinstrument. Hierdoor kunnen werk en klussen op professionele wijze mogelijk worden gemaakt voor mensen uit de wijk. Maar ook kun je je tegenprestatie of dagbesteding via de Moerwijk Coöperatie laten verlopen.

Wil je je meer weten over hoe je met ons kunt partneren zodat we samen Moerwijk beter, mooier, socialer en vooral nog leuker kunnen maken? Neem dan graag contact met ons op via onderstaand formulier. Een koffie afspraak in Moerwijk is zo gemaakt!